Веснянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту Детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 18.06.2024 14:45
Кількість переглядів: 66

ОГОЛОШЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту Детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), повідомляємо про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальний план території щодо сформованих земельних ділянок загальною площею 2,5800 га з кадастровими номерами: 4824280400:04:000:0024 – 2,0000 га та 4824280400:04:000:0025 – 0,5800 га із земель сільськогосподарського призначення зі зміною цільового призначення  - 12.11 для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в межах території Веснянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Замовник: Веснянська сільська рада Миколаївського району Миколаївської області. 

Розробник проєкту: ТОВ «Атанарх».

Підстава для розроблення: рішення Веснянської сільської ради                         від 08.11.202326.

З проєктом вищезазначеного ДПТ та Звітом про СЕО  можна ознайомитись на офіційному веб-сайті   Веснянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області або за адресою: 57134, Миколаївська область, Миколаївський р-н, с-ще Весняне, вул. Центральна, буд. 6.

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): 57134, Миколаївська область, Миколаївський р-н, с-ще Весняне, вул. Центральна, буд. 6, e-mail: vesnyne@ukr.net.

Прийом пропозицій (зауважень) – в строк до 05.07.2024 року.

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Громадські слухання відбудуться  08 липня 2024 року о 10:00 за адресою: Миколаївська область, Миколаївський р-н, с-ще Весняне,  вул. Центральна, 6 (адмінбудівля).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь