Веснянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 27.10.2023 15:18
Кількість переглядів: 145

1) повна назва документа державного планування, що пропонується – детальний план території сформованої земельної ділянки площею 0,1200 га  кадастровиq номер 4824280400:07:000:0086 землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення – 12.11 для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в межах території Веснянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.

2) орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування – Веснянська сільська рада Миколаївського району Миколаївської області.

3) передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури – 30 днів з дня оприлюднення проєкту ДПТ та звіту зі стратегічної екологічної оцінки в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки;

б) способи участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій;

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) – не заплановані;

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій – Веснянська сільська рада Миколаївського району Миколаївської області: 57134, Миколаївська область, Миколаївський р-н, с-ще Весняне, вул. Центральна, буд. 6, e-mail vesnyne@ukr.net.

Строки надання зауважень – протягом 30 календарних з дня оприлюднення повідомлення в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь