Веснянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стань помічником ветерана – та отримай офіційну й стабільну роботу

Дата: 04.07.2023 13:38
Кількість переглядів: 51

      Триває процес прийому заяв до конкурсного відбору кандидатів на посади помічників ветерана у межах пілотного проєкту, що триватиме у Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській областях.

      Помічники ветеранів, а здебільшого це будуть колишні військові, члени ветеранських сімей та загиблих Героїв, пройдуть спеціальне навчання і працюватимуть у сервісних офісах громад. Вони консультуватимуть ветеранів з питань працевлаштування, навчання, аспектів соціального захисту та реабілітації, покращення стану здоров’я, загалом реалізації своїх прав і пільг у різних сферах.

      Кандидати на посади помічників ветерана, які мешкають у згаданих чотирьох регіонах, можуть подаватися на конкурсний відбір для участі у цьому проєкті винятково за допомогою інформаційного порталу Е-ветеран (https://eveteran.gov.ua). Важливо, що обране кандидатами бажане місце працевлаштування в межах пілотної області врахують за умови участі територіальної громади в експериментальному проєкті.

      У цьому ролику від Мінветеранів ви довідаєтеся, як правильно реалізувати прийняте рішення і долучитися до важливої для держави справи. Очевидні переваги та бонуси одержить кожен, хто успішно доєднається до цього проєкту. Одним з головних є той, що влаштування помічником ветерана гарантує отримання стабільної роботи у своїй громаді, захисникам і захисницям якої ви теж зможете допомогти працевлаштуватися й загалом повернутися до мирного життя.

 

Відео можна переглянути за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь