Веснянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про намір встановлення нового тарифу на централізоване водопостачання для населення с. Крива Балка, с. Подимове, с. Зелене та централізоване водовідведення для населення с. Крива Балка

Дата: 20.06.2023 15:14
Кількість переглядів: 78

        На виконання Наказу міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018 року « Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/ тарифів на комунальні послуги обґрунтування такої необхідності», підприємство житлово – побутових послуг «Мрія» Веснянської сільської ради Миколаївського районну Миколаївської області повідомляє про намір встановити нові тарифи на централізоване водопостачання с. Крива Балка, с. Подимове, с. Зелене, та централізоване водовідведення в с. Крива Балка.

 

Загальний розмір планового тарифу та його структура з централізованого водопостачання. Додаються на 1 арк.

 

Загальний розмір планового тарифу та його структура з централізованого водовідведення . Додаються на 1 арк.

 

Обґрунтування причин встановлення тарифу

 

      Зміни тарифу здійснюються шляхом встановлення нових тарифів та його структури.

        На даний час ПЖПП «Мрія» застосовує тарифи на централізоване водопостачання – 18,00 грн., що були затверджені 22 червня  в 2022 року та вступили в дію  8 липня  2022року ,на централізоване водовідведення -8,00 грн. що були затверджені 23 березня в 2021 року та вступили в дію 16 квітня 2021року.

     Крім того, з причин незалежні від діяльності ПЖПП « Мрія», збільшилися витрати на заробітну плату. З 01 жовтня  2022 року розмір мінімальної з/плати становить - 6700,00 грн., з 01 січня 2023 року розмір мінімальної з/плати становить - 6700,00 грн., відповідно збільшилися підрахунки  до державного бюджету України  в 2023 році.  Відповідно збільшилися нарахування на з/плату  тобто ЄСВ 22 %

       У зв’язку з підвищенням вартості електричної енергії вартість – 1 кВт/год. станом на 01.06.23року становить 8,00 грн. та в подальшому буде зростання електричної енергії по квартально до кінця року. Вартість електричної енергії у 2022 році була 5,60- 6,22 грн. за 1кВт/год. ,збільшення адміністративних витрат, ставки податку на надра, здороження вартості хімічних  засобів для дезінфекції води, збільшення витрат на лабораторні дослідження якості води, витрати на збут, витрати на оплату,  які є складовою тарифу.

 

Плановий тариф на надання послуг з централізованого водопостачання:

 

Для населення (с. Крива Балка, с. Подимове , с Зелене) – 20,00 грн.                        за 1 м. куб.

Для бюджетних установ (підприємств) – 20,00 грн. за 1 м. куб.

Інші споживачі – 20,00 грн. за 1 м. куб.

 

Плановий тариф для централізованого водовідведення:

 

Для населення (с. Крива Балка) -10,00 грн. за 1 м/куб.

Для бюджетних установ (підприємств) - 10 ,00грн. за 1 м/куб.

Інші споживачі – 10,00 грн. за 1 м. куб. 

 

       Враховуючи вище викладене, з метою забезпечення стабільності та беззбиткової діяльності ПЖПП «Мрія», якісного надання послуг, встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на економічно обґрунтованому рівні в необхідним заходом належного функціонування підприємства.

      Строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції встановлюється протягом 14 к/днів з 20.06.2023 року по 03 липня 2023року включно з дня повідомлення споживачів про намір встановлення нових тарифів на дошках оголошень – села, на дошці оголошення приміщенні сільської ради та viber в групах  КП ПЖПП «Мрія».

 

     Зауваження і пропозиції приймаються в письмовому вигляді, усній формі для розгляду КП ПЖПП «Мрія» за адресою : вул. Одеська,8 с. Крива Балка Миколаївського р-ну, Миколаївської області обл. 57154, моб. тел. 0992943912.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь