Веснянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога від партнерів

Дата: 28.02.2023 07:43
Кількість переглядів: 77

В цей складний час, час військової агресії російської федерації весь світ відкликнувся на прохання нашого Президента, всього українського народу про допомогу. І ця допомога нам надається: військовою технікою, боєприпасами та іншим. Допомагають держави, благодійні фонди, прості люди.
Ось і цього разу на наше прохання, Фонд Міжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією, який закуповує і доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які є жертвами російської агресії проти України та/або допомагають внутрішньо переміщеним особам, надав Веснянській громаді гуманітарну допомогу у вигляді 9 генераторів електричного струму та 13 буржуйок на загальну суму 212,2 тис.грн. для облаштування пунктів незламності та об’єктів критичної інфраструктури, за що ми дуже вдячні. 
Надана допомога дозволить вирішувати багато питань при відключення постачання електричної енергії внаслідок ворожих атак на нашу інфраструктуру, а саме об’єктів електропостачання.
Дозвольте висловити щиру подяку Фонду, жителям Республіки Польща, всім, хто приймав участь у наданні такої важливої для нас допомоги, за розуміння та підтримку в боротьбі з агресором
#SolidaritySavesLives
#StandWithUkraine
#BGK


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь