Веснянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

UNITED24 — ініціатива Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО

Дата: 12.07.2022 10:45
Кількість переглядів: 838

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 344/2022 щодо заснування національного бренду UNITED 24

На початку травня Глава держави ініціював запуск фандрейзингової платформи UNITED 24, яка має на меті збільшити благодійні пожертви на підтримку України у світі, зокрема й шляхом об’єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів, благодійників та громадян задля підтримки нашої країни в захисті незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у повоєнному відновленні.

Фандрейзингова платформа UNITED 24 працюватиме за такими напрямами: допомога Збройним Силам України, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відбудова України, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

За півтора місяці роботи кампанії було зібрано $60 млн., які вже ефективно використовуються міністерствами. Всі охочі можуть зробити внесок в один клік на сайті u24.gov.ua. Корпоративні донори також мають змогу обрати цільову допомогу – забезпечити обладнанням лікарню, відбудувати об’єкт критичної інфраструктури, придбати амуніцію для військових тощо. Невдовзі така можливість з’явиться і для широкої аудиторії.

За підтримки UNITED 24 відбуватимуться благодійні події та концерти, партнерські проекти з відомими брендами, а також співпраця з лідерами думок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь