Веснянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про організацію проведення у Веснянській сільській раді перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», стосовно новопризначеної особи

Дата: 04.02.2022 09:32
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

ВЕСНЯНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

МИКОЛАЇВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

«04»  лютого  2022  року

с-ще Весняне

8 - р

 

Про організацію проведення у Веснянській сільській раді перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», стосовно новопризначеної особи

 

      Відповідно до пунту 20 частини 4 статті 42, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про очищення влади», пункту 47 Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади»:

 

     1. Провести перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади»  щодо Рядінського Олександра Івановича, головного спеціаліста  Веснянської сільської ради.

 

     2. Встановити дату початку проведення перевірки, передбачену Законом України «Про очищення влади», 07 лютого 2022 року.

 

     3. Визначити інспектора праці Гавву О.А. відповідальною особою за проведення перевірки.

 

     4. Посадовій особі Рядінському О.І. у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати інспектору праці  власноруч написану заяву  про те, що до нього застосовуються або не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону, про згоду на проходження перевірки і оприлюднення відомостей щодо нього за формою згідно з додатком 1 або 2 до Порядку.

 

 

     5.Відповідальному за організацію функціонування веб-сайту Веснянської сільської ради (Соколенко С.М.) оприлюднити це розпорядження на офіційному веб-сайті  сільської ради у день його прийняття. У триденний термін після одержання заяви від особи, яка проходить перевірку, забезпечувати розміщення на офіційному веб-сайті інформації про початок проходження перевірки, копії його заяви та декларації (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом).

 

      6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Веснянський сільський голова                                         Леонід МУХАРСЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь